Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panze panglica Cya Tiger

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CYA TIGER
Out Of stock
Descriere
Fiabila, usor de utilizat si eficienta din punctul de vedere al costului, panza Tiger este proiectata pentru a indeliplini cerintele fiecarui utilizator. Este facuta din otel de inalta calitate, iar intreg procesul de productie al acesteia este proiectat cu grija si indeaproape monitorizat.

Panzele sunt facute dintr-un aliaj de otel. Standard, acestea sunt ascutite, ceaprazuite si cu dintii tratati termic. La cererea clientului ele pot fi livrate neascutite, necalite sau netratate.

Panza TIGER este destinata oricarui tip de lemn, are o flexibilitate ridicata si o durata normala de utilizare. Pentru fierastraie panglica de calitate medie si inalta.

Aceasta este indicata la taierea esentelor moi si tari: cedru, brad, molid, pin, plop, fag, stejar, etc.

Caracteristici: profil 10/30, pas = 22,22 mm.

Pentru a prelungi durata de viata a panzelor, intretinerea acestora este foarte importanta. Astfel, cand discutam despre intretinere, ne referim la urmatoarele: ceapraz, ascutire si timp de utilizare.

Ceaprazul trebuie facut la 2 treimi din inaltimea dintelui, masurand de la varf la baza dintelui. Marimea ceaprazului depinde de esenta lemnului, pentru esente moi este de 0,60-0,70 mm pe fiecare parte, iar pentru lemn de esenta tare sau lemn inghetat este de 0,50-0,60mm pe fiecare parte.

Ascutirea trebuie facuta cu pietre de polizor fine sau cu discuri diamantate adaptate la forma dintelui.

Durata de utilizare este de 2 ore, 12 ore de pauza si reascutire.

DURITATEA PANZEI: 44.....46 HRC

Panzele pot fi comercializate si la banda in rola de 100 de metri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura