Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina universala de fabricat peleti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
LM
Descriere
Presele de brichetat din gama LM sunt utilizate la fabricarea de peleti din rumegus de lemn, paie, cereale, fan sau hartie. Pot functiona continuu daca este nevoie.

Echipamentul este compus din:

• Buncar materie prima cu alimentare manuala
• transportor cu snec cu posibilitate de dozare a cantitatii de material ce intra in presa
• presa de peleti
• unitate recuperare materie neprocesata, desprafuire si racire.

Presele sunt livrate cu matrite de diametrul Ø6 mm insa acestea pot fi adaptate foarte usor procesului de productie prin alegerea unei alte matrite: 3.5 mm sau 8 mm.
Utilajele sunt pentru folosirea in interior, nu se recomanda utilizarea in mediu umed.

Capacitatea de productie si calitatea peletilor depinde de materia prima utilizata. Biomasa trebuie sa fie uscata (umiditate maxima 12%), maruntita (dimensiune maxima 3,5 mm pentru peleti de 6 mm) si de buna calitate.

Peletii finiti pot fi descarcati fie in recipiente pregatite sau se poate monta o banda transportoare cu senila care sa descarce peletii in saci de mari dimensiuni. Optional se poate adauga siloz de 3 m.c. pentru alimentarea cu materie prima, mixer de compozitie in cazul in care se folosesc mai multe tipuri de biomasa, dispozitiv de pulverizare pentru cresterea umiditatii si dispozitiv de gresare automata.
Exista mai multe modele LM, in functie de capacitate: LM72 (50-150 Kg/h), LM 772 (80-300 kg/h), LM872 (120-350 kg/h), LM972 (150 - 550 kg/h).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura